Ciorba de leurda

de Corinuta in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 9421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g leurda
  • 400 ml iaurt sau lapte batut
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura marar tocat
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

In uleiul incins se prajeste oul jumari, apoi se adauga 3 litri de apa sau supa de legume si se lasa sa dea in clocot. 

Se spala leurda, se taie fasii si se adauga la supa cand fierbe. Dupa doua-trei clocote se ia de pe foc si se adauga mararul si sare dupa gust. Dupa ce s-a racit putin, se adauga si iaurtul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

jolygina 1

17.04.2011, 23:14

nu am mancat niciodata dar cred ca-i foarte buna

RuxyRux 1

17.04.2011, 23:17

Wow....nu am mancat niciodata...am pus-o la favo...cred ca e perfecta!!!!

Alina26 1

01.04.2014, 11:51

ce bine arata!!!!! multumesc pentru reteta am sa o incerc cu siguranta!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda